Вибір зимових кросівок для бігу

Вибір зимових кросівок для бігу

Часто ми задаємося питанням, як вибрати зимові кросівки для бігу. Не все так просто, адже вони повинні бути зручними, що не важкими і теплими. На перший погляд об'єднати всі ці характеристики неможливо, але світові лідери спортивного взуття розробили оптимальні варіанти. На що саме потрібно звернути увагу при виборі зимових кросівок для бігу і які краще підійдуть саме вам - поговоримо нижче.

З чого зроблені зимові кросівки для бігу?

Багато початківці бігуни думають, що зимові кросівки мають хутро, начісування або утеплювач як в звичайному взутті і сильно дивуються, коли в описі не знаходять одного з цих варіантів. Так з чого роблять кросівки для бігу взимку?

Головними відмінностями від літніх кросівок для бігу є:

  1. Збільшений протектор
  2. Незамерзающая підошва
  3. Щільний матеріал верху, який запобігає потраплянню снігу всередину кросівка
  4. Наявність непромокаючої мембрани в проміжному верхньому шарі
  5. Металеві шипи (на деякий трейлових моделях)

Як вибрати зимові кросівки для бігу?

< p> для оптимального вибору кросівок для бігу взимку, спочатку потрібно визначитися з типом поверхні, на якій ви будете бігати.

При бігу по місту в снігову погоду підійдуть кросівки з закритим верхом і мембраною. Для чоловіків підійдуть Asics GEL-KAYANO 27 AWL , Asics GEL-CUMULUS 22 AWL , Asics GEL-PULSE 12 AWL .

Також є три моделі жіночих зимових кросівок для бігу: Asics GEL-KAYANO 27 AWL , Asics GEL-PULSE12 AWL , Asics GEL-EXCITE 7 AWL

 Asics GEL-KAYANO 27 127 AWL

Asics GEL-KAYANO 27 AWL - топова модель з лінійки зимових кросів ок для бігу Asics. Уже багато років любителі бігу стикалися з проблемою вибору зимових кросівок для бігу з хорошою амортизацією. Ось і дочекалися. Asics вдалося зберегти м'якість і стійкість, при цьому зробити кросівки із захистом від вологи і хорошою підошвою. Все максимальні технології в бігу, які зараз доступні, були встановлені в цю модель. Після перших випробувань даної моделі, група бігунів була в захваті від відчуттів під час бігу, так як зовсім не відчувається що ця модель призначена для зими (по вазі і зручності). По зручності вони практично не поступаються річним моделям, при цьому не пропускають вологу і добре поводяться на снігу. Одним словом - ця модель ідеальний вибір для бігу взимку.

 Asics GEL-CUMULUS 22 AWL

Asics GEL-CUMULUS 22 AWL ще одна новинка від Asics для бігу взимку. Одна з найпопулярніших моделей для літа також знайшла зимовий варіант. У ній використовуються всі ті ж технології, що і в літньому варіанті (GEL, FLYTEFOAM PROPEL), але ще доданий щільний верх і мембрана. Кросівки не пропускають вологу, закривають верхню частину від попадання снігу всередину. Відмінний вибір, так як за вартістю вони набагато нижче KAYANO 27 AWL, але при цьому мають досить хороші характеристики.

 Asics GEL-PULSE 12 AWL

Asics GEL-PULSE 12 AWL третій варіант чоловічих зимових кросівок для бігу. Ціна набагато нижче, ніж в інших зимових моделях, але при цьому вони м'які і виконують всі ті ж основні функції для бігу взимку: добре закривають верх від снігу і мають мембрану. Вони поступаються в м'якості, але не міцності. Для початківців бігунів буде досить і цієї моделі, щоб комфортно бігати в взимку.

При бігу по обледенілій дорозі потрібно бути дуже уважними, так як це дуже травматично. При легкому обмерзання можна використовувати кросівки для бігу по снігу.

Біг по засніженій пересіченій місцевості вимагає вже кросівки з посиленим протектором і шипами. Ці моделі вкрай рідко зустрічаються в лінійці кросівок, тому що не так затребувані. Часто такі кросівки мають високий голеностоп, щоб запобігти потраплянню гілок, бруду і снігу. Іноді бігуни використовують спеціальні накладки на підошву з шипами. Але вони не завжди комфортно сідають, тому можуть доставити якісь незручності.

←  Технології кросівок HOKA One One Повна екіпіровка бігуна. Що не вистачає у Вашому гардероб  →
Залишити коментар

Поки немає коментарів.

captcha