Технології кросівок HOKA One One

Технології кросівок HOKA One One

Технології кросівок Hoka One One

Геометрія підошви Meta-Rocker

Все кросівки Hoka мають "райд" - перекат з п'яти на носок для кращого відштовхування. Технологію точно оцінять начнается бігуни, які не заморочуються на техніці бігу. Технічним бігунам цей перекат ніяк не заважає, а при бігу на втомлених ногах навіть допомагає.

Кросівки підходять для бігу "з носка" зарахунок маленького перепаду п'ята-носок. У всіх Hoka він в межах 3-5 мм.

Технологія допомагає просуванню вперед, але виключає з роботи литкові м'язи і стопи. Їх функцію бере на себе перекат. Це добре для подолання великих відстаней, але не дозволяє гармонійно розвивати м'язи ніг. Тому іноді потрібно проводити тренування в кросівках для природного бігу , щоб опрацьовувати всі м'язи і зв'язки.

Посадка стопи Active Foot Frame

Посадка ноги в поглиблення межподошви. Піна як би обволікає стопу і надає стабільність. Такий підхід дозволяє позбутися від зайвих стабілізуючих елементів і зробити взуття легкої.

Стабілізаційна вставка J-Frame

Стабілізаційна вставка з легкої, але жорсткої піни. Виконана у вигляді рамки, яка охоплює всю внутрішню частину стопи і оточує п'яту. Підтримка не погіршує амортизацію і не збільшує вагу кросівок.

Гумова суміш Rmat

Підметка у Hoka теж непроста - матеріал Rmat. Його почали використовувати з 2013 року. Це не гума, як Ahar +, а суміш піни і гуми. Вона ізноустойчівая, легка і амортизує.

Rmat можна використовувати як межподошву (при цьому не потрібна підошва), так і в якості підметки. Цим унікальний такий матеріал.

Властивості Rmat:

  • еластичність і амортизація
  • зносостійкість без використання підметки
  • зчеплення з будь-якою поверхнею , включаючи мокрі камені

Піна Infuze Eva

Hoka проти використання зайвих елементів в кросівках, тому вся увага зосереджена на модифікація піни овва. Постійна доробка піни - один з головних напрямків.

Піну для Hoka виробляє американська компанія DOW industries.

зефірної м'якість, легкість і пружність - ось основні якості піни Infuze Eva. Її творці не збираються зупинятися на досягнутому.

Технологія ProFly (колишня Pro2Lite)

М'яка п'ята для зниження ударного навантаження і пружна передня частина для ефективного відштовхування.

Завдяки такому поєднанню, в кросівках Hoka можна бігати повільно і швидко, з п'яти і з носка. А при бігу зі спусків не думати про правильній постановці стопи.

←  Як вибрати кросівки для бігу? Вибір зимових кросівок для бігу  →
Залишити коментар

Поки немає коментарів.

captcha